Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.04.2017 11:11:07
Deli članek:

Je bila tekma Partizana prirejena? Poglejte fotografijo njihovih tekmecev v živem zidu, ki se ji smeji cela Srbija

partizan.rs

Srbska liga velja za eno bolj sumljivih v evropskem nogometu.

Največja srbska kluba Crvena zvezda in Partizan, ki osvajata naslove državnih prvakov, si ves čas mečeta polena pod noge. Črno-beli trdijo, da rdeče-beli nameščajo tekme, rdeče-beli trdijo enako za svoje najhujše rivale. 

In v Srbiji se je začelo šušljati, da je bila zadnja tekma Partizana prirejena. Moštvo, ki ga s klopi vodi nekdanji trener Olimpije Marko Nikolić je v četrtfinalu srbskega pokala slavilo z 2:1 na gostovanju pri Voždovcu, toda za mnoge je slavilo v sumljivih okoliščinah.

Vsakič, ko ena ekipa na polčasu izgublja, na koncu pa slavi, se v Srbiji oglasi rdeči alarm. Še posebej, če gre za beograjska velikana. Kvote na takšen scenarij so pač največje. In Partizan je ob polčasu izgubljal z 0:1, na koncu pa slavil z 2:1. Voždovac je imel pri vodstvu v drugem polčasu dve fantastični priložnosti, ki ju je zapravil, zelo pa v oči bode predvsem izenačujoč zadetek črno-belih. 

Dosežen je bil po indirektnem prostem strelu, nogometaši Voždovca pa so v živem zidu stali z nogami tako narazen, da bi pot mednje našla tudi košarkarska, kaj šele nogometna žoga ... 

Fotografija je postala tarča posmeha, prav tako nogometaši v živem zidu. V priloženem videoposnetku pa si lahko ogledate vse vrhunce tekme, na čelu s spornim indirektnim prostim strelom.