Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
11.03.2017 08:11:46
Deli članek:

Italija na nogah! Juventus slavi, Milan besno nori: Kraja, škandal, prevara! (video)

Razplet derbija med velikima italijanskima rivaloma ne bi mogel biti bolj dramatičen in kontroverzen.

Juventus je bil realno boljši nasprotnik, toda vodstvo 1:0 je zapravil, nato pa nikakor ni našel poti do mreže mladega vratarskega fenomena Gianluigija Donnarumme. Ta je vknjižil kopico izjemnih obramb in videti je bilo, da bo veliki junak tekme, ki pa je v 97. minuti dobila dramatičen zasuk. 

zaradi domnevne igre z roko so sodniki dosodili enajstmetrovko za domače Torinčane in globoko v sodniškem podaljšku jo je argentinski biser Paulo Dybala tudi uspešno izvedel. Stara dama je ako zmagala z 2:1 in naredila še en velik korak proti novemu naslovu prvaka, na drugi strani pa je dogodek sprožil žolnčne reakcije. 

Potem ko so mnogi že vpreteklih krogih obtoževali Juventus doniške pomoči, je tokrat takih obtožb še neprimerno več. Prihajajo seveda predvsem z naslova Milana, a ne samo od tam. Nekateri govorijo celo o kraji, drugi o škandalu, spet tretji zgolj o sodniški napaki. So pa tudi taki, ki menijo, da je bilo vse v najlepšem redu. 

Najbolje bo, če si sporne dogodke iz Torina pogledate in o vsem skupaj presodite sami. Po možnosti si boste vse skupaj želeli ogledati večkrat in iz več kotov.