Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.02.2017 18:08:46
Deli članek:

Sramota brez primere! Neverjetna pomoč Dinamu, ali kako si je sodnik izmislil enajstmetrovko (video)

Profimedia

Dinamo je na gostovanju pri Cibalii do zmage prišel z občutno sodniško pomočjo.

Na Hrvaškem močno odmeva, ljudje se čudijo in so ogorčeni. Dinamo iz Zagreba se je v 22. krogu tamkajšnjega nogometnega prvenstva nepričakovano mučil proti zadnjeuvrščeni Cibalii, ki je doslej slavila le enkrat, na koncu pa so modri do zmage prišli na škandalozen način. V 90. minuti je namreč Armin Hodžić za zmago z 2:1 zadel iz podarjene enajstmetrovke. Tako sramotne poteze sodnikov v nogometu že dolgo niste videli, a Zagrebčani so darilo s pridom izkoristili in se rešili pred sramoto. Toda na takšen način … Ne, to je res nedopustno!

Glavni sodnik Damir Batinić je na belo točko pokazal, potem ko je El Arbi Soudani v kazenskem prostoru stekel mimo branilca domače ekipe, nato pa iz ljubega miru padel na tla. Prej kot enajstmetrovko bi si Dinamo zaslužil rumeni karton za svojega napadalca, toda na začudenje vseh prisotnih je dobil darilo, ki se mu čudi celotna država. Še navijači Dinama so bili vse prej kot navdušeni nad takšno zmago svojega kluba; nogometaši iz Zagreba so po tekmi med njih vrgli svoje drese, člani skupine Bad Blue Boys pa so jih zmetali nazaj na zelenico!

"Poglejte famozno enajstmetrovko za Dinamo, boljšega igranja nismo videli niti v hrvaških serijah," so se slikovito izrazili pri časniku Sportske novosti