Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
10.02.2017 15:01:19
Deli članek:

Ali si resnično to izjavil?! Tako zelo si obubožal, da nimaš niti za privatno letalo?

Nekdanji nizozemski nogometaš je postal prava tarča posmeha, številni pa se nad njegovimi izjavami močno zgražajo.

Nekdanji nizozemski nogometaš John Heitinga je lani zaključil nogometno kariero. Pri 33-letih je sprejel odločitev, da ima dovolj nogometa, zdaj pa se nekdanji član Ajaxa, Atletica, Evertona, Fulhama, Herthe in nizozemske reprezentance spopada z nepričakovanimi težavami. Če jim sploh lahko tako rečemo!

V času, ko je na svetu vse več revščine in lačnih otrok, se Nizozemec in njegovo dekle pritožujeta, da jima primanjkuje denarja za privatna letala in enodnevne izlete v različne modne prestolnice po svetu.

"Ko sem igral nogomet, sem imel precej več denarja. Zdaj moram varčevati," je dejal Heitinga, še bolj pa je z izjavo šokiralo njegovo dekle Charlotte-Sophie, sestra še enega nekdanjega odličnega nizozemskega nogometaša Boudewijna Zendna.

"Pogosto smo leteli z zasebnimi letali, ampak zdaj si tega ne moremo več privoščiti. Za praznike bi se odpravili v razkošno vilo, ampak tako ne gre več. Morava se prilagoditi in včasih je zelo težko," je dejala Charlotte-Sophie in nadaljevala: "Zdaj ne moremo več kar tako po nakupih v Pariz, Milano ali pa New York." Zelo pogrešata tudi osebnega stilista, kateremu sta se morala zaradi finančnih "težav" odreči.