Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2017 19:45:34
Deli članek:

Ste že videli novo domovanje Paula Pogbaja (foto)

Profimedia

S tem, ko je Manchester United poleti Juventusu zanj plačal 105 milijonov evrov, je Paul Pogba potal najdražji nogometaš v zgodovini nogometne igre.

Zato je še toliko bolj pod drobnogledom navijačev in ostale javnosti. In zdaj si lahko ogledamo tudi njegovo novo domovanje, ki si ga je kupil v Cheshiru. Ta je približno dvajset minut vožnje oddaljen od trening centra Manchester Uniteda v Carringtonu.

Gre za petsobno vilo, katere začetna cena je znašala štiri milijone evrov, toda Francoz se je izkazal za zelo dobrega pogajalca, saj je za prestižno domovanje odštel precej manj. Njegova končna cena je znašala 3,36 milijona evrov.

Vila je zelo moderna in vrhunsko opremljena. V njej je vse, kar človek rabi za razkošno življenje, med drugim ima ogrevan notranji bazen, savne, posebno sobo z avdio-video napravami, prav tako pa ne manjka niti miza za biljard in podobne reči.

Po nekaterih informacijah naj bi bilo to pred časom tudi domovanje nekdanjega člana Manchester Uniteda Javierja Hernandeza in njegove sestre Ane.

Kot zanimivost lahko dodamo, da si je Pogba omenjeno vilo privoščil z desetimi tedenskimi plačami, saj v Unitedu v sedmih dneh v žep pospravi natanko 336 tisoč evrov. Z znižanjem prvotne cene pa je privarčeval dve tedenski plači.