Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.02.2017 11:29:01
Deli članek:

Nogometaši Lyona se niso mogli sprijazniti s porazom (video)

vszi

V sinočnjem derbiju francoskega prvenstva sta se pomerila Saint-Etienne in Lyon, so bili domačini boljši z 2:0, gostje pa se nikakor niso mogli sprijazniti s porazom in so srečanje končali s samo devetimi igralci.

Zeleni so oba zadetka dosegli že v prvi polovici prvega polčasa, ob koncu tekme, v sodniškem podaljšku, pa smo na igrišču videli prizore, ki nikakor ne sodijo na športna tekmovališča.

Najprej je gostujoči napadalec, Maročan Ghezzal po prekršku nad Lemoinom, ki je le nekaj trenutkov prej prišel na igrišče, prejel drugi rumeni karton in moral pod prho. Med odhodom z igrišča je še nešrpotno za vrat zagrabil igralca, ki ga je pred tem ustavil s prekrškom.

Le minuto pozneje pa se je na Lemoina spravil še Ghezzalov soigralec Tolisso. Slednji je domačega vezista brutalno 'pokosil' in glavni delivec pravice Tony Chapron mu je za izjemno nešportno potezo pokazal neposredni rdeči karton.

To je bil tudi trenutek, ko so si v lase skočili igralci obeh moštev. Tolisso se kar ni mogel pomiriti in je na poti v slačilnico brcnil vrata, predsednik Saint-Etienna Bernard Caiazzo pa je po srečanju bentil zaradi grobosti gostujoče ekipe.