Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.01.2017 07:47:51
Deli članek:

Bizarno ozadje gromozanskih težav v raju: Conte čez noč ostal brez svojega velikega aduta!

Profimedia

Pri Chelseaju se je skuhal škandal neverjetnih razsežnosti

Še nedolgo tega je bila njegova zgodba glavna zgodba britanskih medijev. Zapisi slednjih pa nekako v slogu: Antonio Conte je prerodil Diega Costo. In res se je zdelo, da sta Italijan in v Braziliji rojeni reprezentant Španije sanjski dvojec. Dokler ni v petek zvečer kot bomba eksplodirala najbolj vroča vest v svetu nogometa ta hip: Conte in Costa sta se hudo sprla, napadalec sploh ne bo igral na tekmi z Leicester Cityjem, menda pa ni nemogoče, da bo celo že v kratkem zapustil Chelsea!

Ob tem pa je pravzaprav neverjetno, zaradi česar sta si trener in napadalec kluba iz Londona sploh skočila v lase. Potem ko je s 14 zadetki najboljši strelec premier lige v tej sezoni potarnal nad bolečinami v hrbtu in dodal, da sumi, da so posledica težave z mišico, je Conte podvomil vanj, saj je raje stopil na stran svoje zdravniške službe. Pri slednji niso prepričani o tem, kako zelo iskren je Costa, ker ga Conte ni podprl, pa je nekdanji nogometaš Atletica iz Madrida, ki ni treniral že zadnje tri dni, menda povsem izgubil živce.

Na stadionu Stamford Bridge za zdaj niso bili na voljo za komentarje, mediji pa napovedujejo, da bi vse skupaj lahko imelo epske razsežnosti. Če so se Londončani še včeraj spogledovali s tem, da bi Costi ponudili novo pogodbo, menda zdaj sploh ni izključen njegov odhod drugam. Zaradi tega toliko bolj odmeva, da naj bi robustni Južnoameričan že prejel nemoralno ponudbo od kod drugod kot s Kitajske. Je torej konec ljubezni?