Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.01.2017 10:16:50
Deli članek:

Erotična SMS afera! 18-letna sabljačica: Higuain je bolan, od mene je hotel sliko moje ... (fotogalerija)

V javnost so prišla sporočila nogometnega zvezdnika in nadarjene športnice.

Italijansko javnost je pretresla afera, v katero sta se zapletla vsem dobro znani Gonzalo Higuain in ena najbolj nadarjenih sabljačic na svetu, prelestna 18-letnica Antonella Fioredelisi. Nekako so v medije prišli njuna zasebna sporočila. 

Eno sporočilo, ki je prišlo v javnost, je iz komunikacije med Fiordelisijevo in prijateljem ali prijateljico. "Kje pa si spoznala Higuaina?" sprašuje sabljačico, ki brez zadržkov odgovarja: "Higuaina na Instagramu, kjer je od mene hotel fotografijo moje riti. Človek je bolan."

Drugo sporočilo pa je ravno iz tega dialoga in je nadaljevanje te prošnje, na katero dekle očitno ni odgovorilo tako negativno. "Mmmmm. Še eno, to imaš na instagramu, to sem že videl," je zvezdnik Juventusa želel fotografijo, narejeno posebej zanj.

"Počakaj, takoj jo bom naredila," je odgovorila ona, na kar je Argentinec odgovoril z velikim navdušenjem. Lahko si predstavljate, da je zadeva v Italiji dvignila veliko prahu, mladenka pa se je na vse skupaj že odzvala.

"Zelo mi je žal, da sem ga užalila. Bolni so drugačni ljudje, on pa se je v zasebnih pogovorih obnašal povsem normalno. Opravičujem se mu, hkrati pa sem se naučila pomembno lekcijo, ki bi se jo morali tudi drugi. Neprimernih besed ne smemo uporabljati kar tako," je dejala.     

Galerija