Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
16.12.2016 12:11:00
Deli članek:

Španski mediji: Messi dobil nesramno bogato ponudbo, ki jo bo le stežka zavrnil

Brez dvoma bi si Lionela Messija v svojih vrstah želeli videti številni nogometni velikani, a Argentinec je že sam večkrat poudaril, da si želi ostati pri Barceloni. Tudi ob takšni ponudbi iz tujine?

Navijači Barcelone že nestrpno pričakujejo dan, ko bo Lionel Messi s katalonskim velikanom podaljšal sodelovanje. Toda kakšnega velikega premika v tej smeri še ni bilo, pred dnevi so španski mediji razkrili le, da naj bi Messijevi zastopniki in Barcelona že začela s pogajanji.

Zato pa so vse glasnejše govorice, da naj bi se Messi po koncu naslednje sezone, takrat mu bo namreč potekla aktualna pogodba z Barcelono, preselil na Otok, še bolj konkretni pa so danes številni španski mediji. Slednji trdijo, da naj bi bogati kitajski klub Messiju ponudil neverjetnih 500 milijonov evrov za petletno sodelovanje.

Gre za klub Habei China Fortune, ki je bil ustanovljen leta 2010, letos pa prvič igra med kitajsko elito. Če trditev drži, potem bi Argentinec na sezono v žep pospravil 100 milijonov evrov, zanimiv pa je tudi podatek, da bi igral pod vodstvo nekdanjega trenerja madridskega Reala Manuela Pellegrinija. Seveda pod pogojem, če bo na klopi ambicioznega kitajskega kluba ostal tudi po koncu naslednje sezone.