Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
15.12.2016 15:46:32
Deli članek:

Kakšna poteza legende Uniteda! Vas zanima, kako je videti kup igrač v vrednosti 600 tisoč evrov!? (foto)

Legenda Uniteda Rio Ferdinand se je pridružil humanitarni akciji in otrokom podaril velik kup igrač.

Nekdanji nogometaš Manchester Uniteda in angleške reprezentance Rio Ferdinand, ki zdaj sicer uživa v zasluženem pokoju, se je odločil, da bo za praznike razveselil številne otroke iz socialno šibkejših družin.

Številnim otrokom v Manchestru bo tako pričaral pravo božično vzdušje, ki ga sicer ne bi bili deležni. Kampaniji Cash for Kids je tako podaril za 600 tisoč evrov igrač, številni otroci pa jih bodo prejeli med bližajočimi se prazniki.

"Kot oče težko gledam otroke, ki v času božičnih praznikov ne morejo odpreti svojega darila. Delo, ki ga opravlja radio Key 103, je resnično izjemno. Zelo sem vesel, ker lahko sodelujemo pri tej kampanji in pričaramo nasmehe na otroških obrazih. Vem, da veliko ljudi v življenju nima takšne sreče kot jaz, zato sem s svojimi sodelavci iz Rossa odločil, da bomo donirali igrače in darila v vrednosti 600.000 evrov. Upam, da nam bodo ljudje v Manchestru sledili. Ne iščemo zahval, želimo le pomagati ljudem v stiski," je ob tej velikodušni potezi sporočil Ferdinand.