Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.12.2016 11:22:53
Deli članek:

Kako je Klopp nagradil varovance po nedeljskem porazu

Da je nemški strateg Jürgen Klopp poseben trener, ki si nemara to označbo zasluži celo bolj kot gospod posebnež Jose Mourinho, je že nekaj časa povsem jasno.

Trener Liverpoola iz dneva v dan preseneča in navdušuje. Dan po nedeljskem porazu z Bournemouthom, potem so fantje iz mesta Beatlov vodili z 2:0 in v 64. minuti še s 3:1, v zadnjih 15 minutah pa prejeli tri zadetke, je Klopp zbral svoje varovance na letališču in jih odpeljal v Barcelono.

Izlet? Do neke mere tudi, sicer pa "team building" in prijetna vadba na katalonskem soncu. Morda se sliši kot "nagrada" po nepričakovanem porazu, ki je vsaj nekoliko zamajal pohod Liverpoola k naslovu angleškega prvaka, ki ga ni osvojil vse od sezone 1989/90.

Potem ko fantje včeraj niso trenirali, ampak se sproščali, bržčas le sprehodili po znameniti Rambli v središču Barcelone, imajo danes na sporedu trening, zatem pa bodo odhiteli na Camp Nou, kjer si bodo iz ene od lož ogledali tekmo lige prvakov med Barcelono in Borussio Mönchengladbach.

Jutri se bodo Klopp in njegovi varovanci vrnili v Liverpool, kjer se bodo v nedeljo ob 17.30 pomerili z West Hamom. Zanimivo bo videti, če se bo pohajkovanje in sproščanje v Barceloni poznalo na Liverpoolovi igri.