Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
04.12.2016 09:15:40
Deli članek:

Drama na tekmi francoske lige: Navijači s petardami nad vratarja gostov! (video)

Neumnost navijačev včasih ne pozna meja.

V soboto je v francoski ligue 1 prišlo do bizarnih dogodkov. Tekma med Metzem in Lyonom je bila sprva prekinjena v drugi polovici prvega polčasa. Takrat je proti vratarju gostov Anthonyju Lopesu poletela petarda in v njegovi bližini eksplodirala. Takrat je portugalski vratar obležal na tleh, k njemu pa je priteklo zdravniško osebje.

V tistem trenutku pa je v neposredni bližini vratarja pristala še ena petarda in prav tako eksplodirala, zaradi česar je glavni delivec pravice odpovedal obračun. Vse skupaj je še toliko bolj neverjetno, saj je do neljubih dogodkov prišlo nekaj minut za zadetkom, ki ga je dosegla domača ekipa. O razpletu se bo zdaj odločalo za zeleno mizo, Metzu pa se ne piše nič dobrega.

Predsednik Lyona je po tekmi dejal, da bi moralo biti za varnost bolje poskrbljeno in spregovoril tudi o nesrečnemu vratarju, ki je pristal v bolnišnici. "Lopes ima resno poškodovah sluh. Poleg tega je izgubil ravnotežje in orientacijo v prostoru. V najhujšem primeru ima hudo poškodovan bobnič," je med drugim sporočil Jean-Michel Aulas.