Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.11.2016 21:02:27
Deli članek:

Mah, saj je konec … In potem tole! Drama vseh dram, poteza vseh potez (video)

vszi

V Rusiji je bila odigrana naravnost neverjetna nogometna tekma.

V ruskem prvenstvu sta se tokrat pomerila tudi Krasnodar in Zenit, velikan iz Sankt Peterburga, ki je drugi na lestvici, pa si je privoščil nepričakovan poraz. No, saj tudi Krasnodarju gre kar dobro od nog, je celo tretji v ligi, toda večina je vseeno pričakovala, da bo Zenit upravičil vlogo favorita in zmagal. A ni, je celo izgubil. In to na kakšen način!

Tekma pred 31.854 gledalci na čudovitem krasnodarskem stadionu je bila drama z veliko začetnico, bila je drama brez primere. Skorajda drama vseh dram. Ko so prisotni že mislili, da se bo končalo z remijem brez golov, je v 87. minuti Artem Džjuba zadel za vodstvo Zenita z 1:0. Začel se je podaljšek in Krasnodar je bil dejansko v izgubljenem položaju. No, pa se je začelo. V 92. minuti je Marat Ismajlov zadel za 1:1, v 94. minuti pa je deset sekund pred koncem Tornike Okrijašvili poskrbel za zadetek, ki ga ne bo nikdar pozabil.

Sekundo pred dvanajsto je 24-letni nogometaš iz Gruzije zadel kar s – škarjicami! In to skorajda z roba kazenskega prostora! Da je bilo navdušenje med navijači Krasnodarja nepopisno, kakopak ne gre izgubljati besed. To so pač tekme, ki nogomet dejansko delajo tako posebnega.