Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2016 13:22:47
Deli članek:

Prečudovito: Buffon in Handanović šokirala vratarja Bologne, povratnika po težavah s srcem!

Najboljša vratarja serie A, italijanska legenda in slovenski panter, sta pripravila nekaj prav posebnega.

Odlični čuvaj mreže Bologne Antonio Mirante je ravno začenjal novo sezono, ko je začutil slabost in spoznal, koliko pomembnejše so v življenju neke druge stvari. Odkrili so mu težave s srcem, njegova kariera je visela na nitki, toda stvari so se vendarle obrnile drugače. Precej, precej bolje za italijanskega vratarja. 

Nekaj posegov in skoraj trimesečno zdravljenje so obrodili sadove do te mere, da so zdravniki Miranteju prižgali zeleno luč za profesionalno vrnitev na igrišče. In v petek jo je Antonio napovedal na posebni tiskovni konferenci, ki je preprosto navdušila italijansko javnost. No, nekaj pa jo je navdušilo še bolj. 

Medtem ko je Mirante napovedoval svojo vrnitev, se je za njim povsem nepričakovano prižgal velik ekran. Bologna je v sodelovanju z enim največjih vratarjev vseh časov Gianluigijem Buffonom pripravila poseben spot, v katerem so povratnika navdušeno pozdravili in mu zaželeli vse najboljše.

Nastopili so nekateri zaposleni v njegovem klubu, kopica italijanskih vratarjev, za konec pa najboljša med njimi. Najprej je vso srečo in uspešno vrnitev Miranteju zaželel dolgoletni slovenski reprezentant Samir Handanović, nato pa je v svojem slogu na sceno stopil še pobudnik Buffon in namenil resnično edinstven govor. 

"V glavni vlogi sem jaz, ker me poznaš odlično, pravzaprav me odlično pozna ves svet," se je pošalil Gigi, a seveda govoril resnico. "Pošiljam ti velik objem, vesel sem, da se končno vračaš in da je s teboj vse v redu. To me polni s srečo, saj si izjemen vratar in še boljši človek. Zelo te imam rad," je med drugim dejala legenda vseh legend.

Posnetek skrajno čustvenega presenečenja vam seveda ponujamo spodaj.