Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.11.2016 08:41:18
Deli članek:

Preprosto neverjetno: Isti nasprotnik, isti storilec, isti prst, druga zadnjica (video in foto)

Praktično ne more biti dvoma: čilski nogometaš Gonzalo Jara si je že drugič v letu in pol privoščil nedopustno obsceno dejanje.

Jara je zaslovel, ko je na južnoameriškem prvenstvu leta 2015 na srečanju z Urugvajem napadel zvezdnika Edinsona Cavanija in mu prst porinil v ... no, zadnjično odprtino. Cavani je bil zaradi reakcije izključen, Jara pa je bil seveda kaznovan naknadno. 

Pa ne le s strani disciplinske komisije, vrata mu je pokazal njegov tedanji klub Mainz, saj nemška ekipa s takim nogometašem ni želela imeti opravka. Jara zdaj igra v domovini za ekipo Universidad de Chile, ta teden pa se je ponovno pomeril z Urugvajem. 

Šlo je za tekmo kvalifikacij za svetovno prvenstvo, ki jo je Čile dobil s 3:1, po ogledu televizijskih posnetkov pa vse kaže, da se je Jara zapletel v še en povsem enak incident. Njegova tokratna žrtev? Gaston Ramirez, član angleškega Middlesbrougha.

Obtožbe so hude, dokazov pa skorajda ni mogoče ovreči. Kar poglejte si. Izbrskali so posnetek, ki zadevo prikazuje precej jasno, ob tem pa vam ponujamo tudi posnetek incidenta s Cavanijem izpred leta in pol. Kakšna bo kazen tokrat, lahko le ugibamo.