Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
08.11.2016 17:34:20
Deli članek:

Francozi: Zlatan, ne laži!

Profimedia

Zlatan ne bi bil Zlatan, če ne bi stalno in povsod dvigoval prahu. In mediji ne bi bili mediji, če ne bi ta prah še dodatno razpihovali in iz muhe naredili slona.

Napadalec Manchestra Uniteda je angleški sedmi sili popihal na dušo, češ da je Manchester najboljše mesto, v katerem je živel v času svoje igralske kariere. Če mu verjamete, glede na to, da je igral tudi v Amsterdamu, Torinu, Milanu, Barceloni in Parizu ... Kot razlog je navedel vreme v severozahodni Angliji, ki naj bi bilo podobno tistemu na Švedskem.

Obenem se je Zlatan še dotaknil svojega prejšnjega domovanja Pariza, ki ga številni kujejo v zvezde, kontroverzni zvezdnik pa o njem nima ravno najboljšega mnenja. "V štirih letih mojega bivanja v Parizu, nikoli nisem obiskal Eiffelovega stolpa, celo nikoli nisem bil niti v njegovi bližini," je vehementno izjavil in dodal: "Rekel sem jim, naj ime stolpa spremenijo v moje ime, pa ga bom morda obiskal."

Francozi so kajpak skočili v zrak in sporočili Zlatanu, naj ne laže. Hitro so izbrskali podatek, da je bil ob podpisu za PSG navijačem tega kluba uradno predstavljen prav pred Eiffelovim stolpom.