Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
30.10.2016 09:44:17
Deli članek:

Drugače ni šlo: Higuain ga je dal Napoliju, sledila je gosposka reakcija (video)

Reuters

Derbi 11. kroga italijanske serie A je bil na sporedu v soboto v Torinu, zaznamoval ga je pa Gonzalo Higuain.

Argentinski napadalec je pred začetkom sezone okrepil vrste Juventusa, kamor se je za rekordno vsoto za italijanski nogomet preselil iz Napolija.

Na jugu Italije je bil Gonzalo Higuain lani brez dvoma prvo ime, zaradi česar navijači kluba iz Neaplja njegove selitve niso sprejeli najbolje. Poslušati je moral namreč številne očitke, navijači so kurili njegov dres in mu grozili, z zadnjo gesto pa je dokazal, da je športnik z veliko začetnico.

V soboto je bil v Torinu na sporedu derbi kroga, v katerem sta se pomerila ravno njegov zdajšnji in nekdanji klub. Po nekoliko zaspanem prvem polčasu, sta moštvi v drugem uprizorili pravo poslastico. Domače je v vodstvo popeljal Bonucci, nekaj minut kasneje je izenačil Callejon, v 71. minuti pa je za končnih 2:1 poskrbel Higuain in potrdil zakon bivšega. Že res, da je bil njegov zadetek prava poslastica, navdušil pa je predvsem s potezo tik po zadetku. Zadetka kljub ne ravno najlepšemu slovesu od Neaplja ni proslavil, ampak je zgolj dvignil roke in počakal na soigralce. Seveda se ob tem poraja vprašanje, kako ga bodo v drugem delu sezone sprejeli gledalci v Neaplju ...