Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
17.10.2016 18:33:10
Deli članek:

Bo Icardi zaradi groženj 'prebegnil' v PSG?

Reuters

Dogajanje okrog Maura Icardija, ki se je znašel v nemilosti ene od sekciji navijačev milanskega Interja in celo italijanske mafije, budno spremljajo v Parizu.

Argentinski napadalec in kapetan Interja je pogodbo z modro-črnimi sicer ravno pred kratkim podaljšal, a je kmalu zatem postal tarča obtoževanj lastnih navijačev zaradi komentarjev v svoji avtobiografiji, zaradi katerih mu želijo odvzeti kapetanski trak.

Zapisal je, da bi bil pripravljen ob pomoči 100 argentinskih kolegov obračunati z Interjevimi najbolj gorečimi navijači, s katerimi se je pred časom sprl, in to je del Interjevih navijačev tako razjezilo, da zahtevajo slovo svojega udarnega napadalca.

Temu naj bi bil po poročanju britanskih medijev čedalje bolj naklonjen tudi Icardi, za katerega se najbolj odkrito zanimajo v Parizu. Unai Emery želi tam namreč zaostriti konkurenco v napadu, kjer po odhodu Zlatana Ibrahimovića v Manchester kraljuje zgolj Edinson Cavani.

Icardi bo kaznovan

Na afero Icardi so se danes končno odzvali tudi v Interju, kjer so v uradni izjavi za javnost zapisali, da bo njihov nogometaš sankcioniran v skladu s klubskim pravilnikom, ki ga podpiše vsak igralec. To verjetno pomeni, da bo Argentinca doletela zgolj denarna kazen.