Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
13.10.2016 21:53:16
Deli članek:

Bo Hajduk z novimi dresi poskrbel za revolucijo?

Na Poljudu za prihodnjo sezono pripravljajo nekaj posebnega.

Hajduk je na svojem facebooku razkril prve informacije o novem dresu, ki je že v pripravi za novo sezono. Nekateri so prepričani, da bodo Splitčani poskrbeli za svojevrstno revolucijo v sodelovanju z navijači. V hrvaških okvirjih gotovo, javnost je nad idejo bolj ali manj navdušena. 

S Poljuda, kjer trenerske naloge opravlja Marijan Pušnik, so namreč sporočili, da bodo na novem dresu tudi imena in priimki omejenega števila članov kluba. Koliko jih bo in kakšni bodo pogoji za takšno čast, je za zdaj neznanka, o tem bo odločalo združenje Naš Hajduk.

"Od leta 2011 in začetkov modela z združenjem Naš Hajduk, je začelo število članov skokovito naraščati, od letos pa je klub skrb o članih prepustil združenju, ki od takrat operativno vodi Oddelek za članstvo. Ravno leto 2016 je rekordno v zgodovini kluba. Presegli smo številko 42 tisoč članov, po čemur smo prepričljivo najboljši v primerjavi z vsemi športnimi kolektivi na Hrvaškem. Rad bi se še enkrat zahvalil Torcidi, Našemu Hajduku in Društvu prijateljev Hajduka za obilo prostovoljnega dela, ki je privedlo do takšnih rezultatov. Klub bo od naslednje sezone imel tudi tretji uradni dres z imeni omejenega števila članov," je med drugim povedal predsednik uprave Hajduka Ivan Kos.