nova zemlja Svet24.si

Tedenski horoskop: Zdi se, da je svet okoli nas na...

najden-predmet Svet24.si

Ste izgubili skiro ali motoristični kovček?

bali Necenzurirano

Poslanski turizem: za tri dni v resort na ...

ana-petrič Reporter.si

Slovenka leta odpuščena: vrata ji je pokazala ...

luka doncic oklahoma dallas pm Ekipa24.si

Noro! Dončić in Dallas sta po tem izjemnem ...

Gorski zdravnik Revija Stop

»Dr. Gruberja so Slovenci vzeli za svojega«

doncic slacilnica Ekipa24.si

Takšnega Dončića še niste videli! Prizori iz ...

nu
nu
0 06.10.2016 10:39:13

Ne samo zaradi igre! Hočem biti kot Buffon zaradi tatujev, uhanov, gospostva ...

Ko se zgleduješ po enem največjih vratarjev in nasploh nogometašev vseh časov, se ne zgleduješ le po njegovih predstavah na igrišču.

Gianluigi Donnarumma je pri 16 letih debitiral za Milan, pri 17 je že njegov stalni prvi vratar in član italijanske članske izbrane vrste. Mnogi pravijo, da je naravni naslednik soimenjaka Gianluigija Buffona, s tem se je nemogoče ne strinjati, velikana vseh vratarskih velikanov pa si kot vzor postavlja tudi mladenič sam. 

"Že od nekdaj si želim postati natanko tak kot on. Je več kot moj vzornik, je merilo vsega, kar počnem," pravi mladi Donnarumma, ki si v teh dneh z idolom ponovno deli tabor italijanske reprezentance. "Pri tem pa ne govorim le o igrišču, kjer je Buffon seveda eden najboljših vseh časov. Zame je največji tudi v ostalih pogledih."

In kaj je s tem želel povedati mladi super talent? Verjetno vam je jasno. "Buffon je super zvezdnik modernega časa, a za to ne potrebuje nekih čudnih aktivnosti izven nogometa. Je gospod brez enega tatuja ali uhana, on nase opozarja drugače. Da, želim si biti tak," je dejal 17-letnik. Da, 17-letnik. 

Značke: buffon, donnarumma

Članki iz rubrike