Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
05.10.2016 14:21:51
Deli članek:

Drastičen ukrep Guardiole: Vse, da bi se ekipa bolj povezala

Wikipedija

Španski strateg Pep Guardiola kaže svojo moč.

Sloviti Španec Pep Guardiola je sredi prejšnjega tedna po zmagovitem nizu doživel prvi remi, konec tedna pa je sledil še prvi poraz v angleški ligi, utrpel pa ga je na gostovanju pri Tottenhamu.

Mnogi so prepričani, da si zasluge za prvo mesto na lestvici premier lige lasti ravno Španec, o njegovih metodah pa je spregovoril branilec Cityja Pablo Zabaleta. Argentinec je razkril, da se te ne nanašajo zgolj na zelenico, ampak tudi izven nje.

Španec je namreč za uspeh pripravljen storiti marsikaj, poskrbel pa je celo, da njegovi varovanci v trening centru nimajo dostopa do brezžičnega interneta, moten pa je celo dostop do mobilnega prenosa podatkov. "Po vsakem treningu v klubskih prostorih skupaj zajtrkujemo in kosimo, ostali pa smo brez WiFi-ja in mobilnega omrežja."

Mnogi bi se v današnjih časih nad tem seveda pritoževali, argentinski branilec pa v tem ne vidi nič slabega. "Imamo priložnost sodelovati z enim najboljših trenerjev. Veliko se lahko naučimo, spoznali pa smo lahko, kako zelo je Guardiola predan nogometu."