Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
22.09.2016 17:45:00
Deli članek:

Iniesta: Vprašajte direktorje, kdaj bom jaz na vrsti

Profimedia

Pri Barceloni so v zadnjem času že podaljšali pogodbo z Neymarjem in Sergiom Busquetsom.

Natančneje, slednji jo je podaljšal danes. S klubom se je dogovoril za petletno sodelovanje z možnostjo podaljšanja še za dve leti. Glede na to, da je star 28 let, obstaja velika verjetnost, da bo kariero končal na stadionu Camp Nou.


Nekaj podobnega si želi tudi Andres Iniesta. Dvaintridesetletnemu vezistu pogodba s Katalonci poteče čez dve leti, vendar pa je očitno, da je kar malo nervozen, ker odgovorni v klubu niso izrekli še niti ene besede glede njegovega statusa.

Zato pa je direktor Albert Soler v začetku meseca že izrazil željo po podaljšanju sodelovanja z Lionelom Messijem, Luisom Suarezom in Ivanom Rakitićem, čeprav slednjima trenutna pogodba poteče leto pozneje kot Iniesti.

Kako si drugače razlagati presenetljivo Iniestovo izjavo, ki jo je po sinočnji tekmi z Atleticom dal eni izmed španskih radio postaj, v njej pa je moč začutiti precej grenkobe: "Direktorje boste morali vprašati, kdaj bom jaz na vrsti za podaljšanje. Edina stvar, ki jo vem, je, da želim v Barceloni končati kariero." Iniesta je sicer član Barcelone že vse od leta 1996.