Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
muk
muk
18.09.2016 14:05:13
Deli članek:

Ponujajo mu bogastvo, da - odide

twitter

Bastian Schweinsteiger in Manchester United. Že dalj časa je jasno, da to ni in ne bo zgodba o uspehu, enostavno se nista ujela, ne sodita skupaj, zdaj pa bi rada našla način, da se ločita. Način, ki bo zadovoljil oba. Kar pa je seveda lažje reči kot storiti.

Ko je vajeti prevzel Jose Mourniho, ga je nemudoma postavil na stranski tir in mu dal jasno ter glasno vedeti, da nanj ne računa. Dvaintridesetletnik, ki je bil še pred dobrim letom dni na vrhu sveta, je treniral z rezervno ekipo. In čeprav so ga odkrito potiskali proti izhodnim vratom Old Trafforda, pa sam ni hotel oditi, dejal je, da bo poskusil Mourinha prepričati, da si vendarle zasluži mesto v ekipi in je med drugim zavrnil selitev v lizbonski Sporting. Spet drugi pravijo, da razlog, da gospod Ivanović vztraja v gledališču sanj, tiči tudi ali predvsem v pogodbi. Pogodbi, ki se mu izteče junija 2018 in ki mu na sezono prinese kar trinajst milijonov evrov.


In tako je postal najbolje plačani rezervist na zemeljski obli. Zdaj se vendarle zdi, da so mu dnevi in ure na Old Traffordu šteti. Rdeči vragi so se ga poskušali znebiti zlepa, pa potem zgrda, zdaj bodo še enkrat poskusili na lep način. Po pisanju Daily Maila naj bi namreč na njegov naslov poslali nemoralno ponudbo, ponudbo, ki se jo ne zavrača. Ponudili naj bi mu reci in piši osem milijonov evrov za predčasno razdrtje pogodbe.


Vsekakor mamljiva ponudba, kot prost igralec pa bi si lahko zdaj že nekdanji nemški reprezentant nemudoma poiskal nov klub. Snubcev mu še vedno ne bi manjkalo.