Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
20.08.2016 17:13:01
Deli članek:

Benteke katastofalno začel novo pustolovščino (foto)

Reuters

Angleški premierligaš Crystal Palace je poskrbel za najdražji prestop v zgodovini kluba, pri čemer je porabil kar 31,2 milijona evrov.

Toliko je namreč Liverpoolu plačal za napadalca Christiana Bentekeja, katerega je hkrati odrešil velikih muk.

Petindvajsetletnega belgijskega reprezentanta namreč ni bilo v načrtih trenerja Redsev Jürgena Kloppa, in je bil obsojen na sedenje na klopi.

Toda na njegovo srečo se je našel klub, ki je bil pripravljen zanj odšteti toliko, da so Liverpoolčani privolili v prestop.

twitter
Vendar pa Benteke ni dobro začel svoje nove pustolovščine. Privoščil si je veliko napako, zaradi katere si nikakor ne bo povečal priljubljenosti med navijači Crystal Palacea.

Čeprav je dejal, da je vesel, ker je prestopil v omenjeni klub, se je na njegovem twitter profilu bohotilo sporočilo, v katerem je pisalo nekaj povsem drugega: "Burnleyl FC & Belgium national team." Torej, klub Burnley in reprezentanca Belgije.

Pozneje je uvidel svojo napako in se s pomočjo istega medija javno opravičil. "Ups, moja napaka (smeh). Da, podpisal sem za cpfc in ne za Burnley. Oprostite za majhno napako, oseba, ki ureja moj twitter račun, se je malo zmedla."

twitter