Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.08.2016 17:18:33
Deli članek:

Nekdanji nogometaš Liverpoola na bizaren način izvedel, da ga je klub prodal

vszi

Joe Allen je v tem prestopnem roku za 15 milijonov evrov prestopil iz Liverpoola v Stoke.

Klub kot kaže deluje precej bolj transparentno odkar je na klopi redsov Jürgen Klopp. No, vsaj v primeru Joeja Allena, valižanskega vezista to ne drži. 

"Welški Xavi" kot so mu nadeli vzdevek pri Liverpoolu je šele prek sporočila na Whatsappu izvedel, da mora zapustiti klub. 

"Pravzaprav sem dobil sporočilo od prijatelja, ki mi je čestital za prestop v Stoke, ko sem bil sam povsem v temi glede vsega. Sploh nisem vedel, kaj se dogaja. Najbolj me je razočaralo to, da nikoli nisem izvedel, da me želi klub prodati, še posebej ker sem se iz dneva v dan dokazoval na treningih."

Allen se v intervjuju za The Telegraph ni ustavil. "Če sem pošten, me žalosti, ker sem moral prek medijev izvedeti, da je Liverpool sprejel ponudbo drugega kluba. To ni način, kako ravnati z igralcem in kako sklepati posle. Komunikacija je bila katastrofalna, sam pa sem takoj spoznal, kaj želi klub storiti z mano, ko so sprejeli ponudbo."

Užaloščeni Valižan je seveda želel ostati pri Liverpoolu, ob potezi angleškega velikana pa mu ni preostalo drugega, kot da spakira kovčke. "Bilo je zelo čudno, a tako pač je. Ni bilo pravega poslavljanja, poleg tega nisem ravno čustven človek. Vse skupaj ni več pomembno, saj zdaj vidim, da sem s prestopom zadel v polno."