Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
18.08.2016 11:45:03
Deli članek:

Najslabši uvod v sezono: Tri tekme, trije avtogoli in rdeči karton (video)

Irski nogometaš Shane Duffy ima za seboj verjetno najslabši uvod v zgodovini te igre.

Blackburn je v novi sezoni angleške druge lige poskrbel za novo razočaranje, razlog za skromne predstave pa je verjetno tudi irski nogometaš Shane Duffy. Težko bi namreč našli večjega krivca za zadnje mesto na prvenstveni lestvici, saj je Duffy na uvodnih treh krogih zabeležil ravno toliko avtogolov, za nameček je v sredo prejel tudi rdeči karton.

Ta dan bo brez dvoma ohranil v najslabšem možnem spominu, saj je na tekmi proti Cardiffu v prvem polčasu in razmaku zgolj šestih minut dosegel dva avtogola, v izdihljajih srečanja pa je prejel še drugi rumeni karton in moral zapustiti zelenico. Blackburn je tako tudi z njegovo "pomočjo" zabeležil še tretji poraz na treh tekmah, tokrat je klonil z 1:2. 

Duffy je prvi avtogol v novi sezoni sicer dosegel v drugem krogu, ko je moral s soigralci na gostovanju pri Wiganu priznati premoč s 3:0, prvi poraz pa je prišel že takoj na uvodu, ko je bil Norwich boljši s 4:1. Blackburn je trenutno povsem na repu lestvice in poleg Prestona edini, ki letos še ni osvojil točke.