Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
sta
sta
12.08.2016 19:05:25
Deli članek:

Middlesbrough pripeljal še deseto okrepitev

Reuters
Fabio

Moštvo Middlesbrougha, ki bo po sedmih letih spet zaigralo med najboljšimi angleškimi klubi, je v svoje vrste zvabilo še desetega novega igralca.

V novi sezoni bo za ekipo, ki jo vodi Španec Aitor Karanka, igral tudi brazilski branilec Fabio da Silva, v zadnjih dveh sezonah igralca Cardiffa.

Fabio da Silva je pred odhodom v Cardiff tako kot njegov brat dvojček Rafael, ki zdaj igra za francoski Lyon, igral tudi za Manchester United. Eno leto je bil posojen tudi v Queens Park Rangers, šestindvajsetletni brazilski nogometaš pa je z Middlesbroughom podpisal dvoletno pogodbo, vendar finančni pogoji niso bili objavljeni.

Pred Da Silvo so za klub, ki igra na River Stadiumu in bo v sobotnem uvodnem krogu premierlige gostil Stoke City, podpisali še nekdanji vratar Barcelone in Manchester Uniteda Victor Valdes, španski reprezentant Alvaro Negredo (Valencia, posoja), Bred Guzan (Aston Villa), Jordan McGhee (Hearts), Bernardo Espinosa (Sporting Gijon), Gaston Ramirez (Southampton), Antonio Baragan (Valencia), Viktor Fischer (Ajax) in Marten de Roon (Atalanta).