Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
31.07.2016 15:12:45
Deli članek:

Zakaj je Zlatan zapustil hotel Manchester Uniteda?

Reuters

Eden najboljših napadalcev na svetu je v soboto izjemno začel kariero pri Manchester Unitedu, ko je s škarjicami dosegel lep gol. Toda...

Samo tri minute je potreboval Zlatan, da je dosegel prvi gol za nove moštvo. Kljub temu, da je bila to le prijateljska tekma, je Ibra že postal ljubljenec navijačev, ki začenjajo verjeti, da bi bila to lahko njihova sezona.
Navijači upajo, da bo Zlatan nadaljeval v slogu v katerem je končal v PSG-ju, saj je v pretekli sezoni za Parižane dosegel kar 40 zadetkov v vseh tekmovanjih.
Toda kot kaže se Ibra v Manchester Unitedu še ne počuti povsem domače, saj drugače ne bi zapustil luksuznega hotela Lowry v katerem so nastanjeni rdeči vragi. Videli so Ibro in njegovo ženo Heleno Seger, kako sta po eni sami noči zapustila luksuzni hotel s petimi zvezdicami. Ibrahimoviću sicer ob tej plači, ki jo ima (250.000 funtov na teden - nekaj manj kot 300.000 evrov), ni težko plačati za sobo v hotelu (preselil se je v bližnji Radisson), toda precej bolj kolegialno bi bilo, če bi ostal v hotelu z istalimi igralci.