Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.07.2016 10:52:33
Deli članek:

Handanovićevemu trenerju je prekipelo

Inter se je pred odhodom na turnejo v ZDA znašel v težavah.

Nogometaši Interja se že nekaj časa pripravljajo na prihajajočo sezono. Tako kot ponavadi, se mudijo v svoji tradicionalni bazi v Brunicu, kjer so v četrtek v prijateljski preizkušnji z 1:2 izgubili s sofijskim CSKA-jem, danes zjutraj pa je kot strela z jasnega udarila novica, da je trener Roberto Mancini na vrat na nos zapustil Samirja Handanovića in soigralce.

Sicer ni skrivnost, da odnosi med 51-letnim strokovnjakom in vodilnimi možmi kluba niso idilični, po zadnjem sestanku pa so napetosti očitno postale tako izrazite, da je nadaljnje sodelovanje močno ogroženo. Roberto Mancini veljakom menda očita, da ne razume njihove koncepta vodenja kluba in da ni jasno, kdo ima glavno besedo, razočaran je tudi zaradi spoznanja, ker ni dobil želeni okrepitev, na drugi strani mu njegovi delodajalci zamerijo, da naj bi se spogledoval s predstavniki angleške zveze, ki mrzlično iščejo novega selektorja.

Kakšen bo razplet drame pri Interju, je težko napovedati. Medtem je v javnost sicer pricurljala informacija, da naj bi se Roberto Mancini v Milano vrnil zgolj zato, da bi si uredil potni list, da bi lahko jutri z ekipo odpotoval na nadaljevanje priprav v Združene države Amerike.