Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.07.2016 19:40:04
Deli članek:

Messijeva zgrešena enajstmetrovka vredna 25 tisoč evrov. In raste … (video)

Profimedia

Zgrešena enajstmetrovka Lionela Messija v finalu Copa Americe je v argentinsko reprezentanco vnesla razsulo, čilskemu navijaču pa je prinesla obilo sreče.

Ko je zvezdnik Argentine poslal svojo žogo ob streljanju enajstmetrovke visoko čez gol in je priletela v roke srečnežu, ki je pesti stiskal za Čile, si slednji najbrž niti v sanjah ni mislih, da bo omenjena žoga v nekaj dneh dosegla tako visoko vrednost. Čilenec je okroglo usnje po zmagi s 4:2 njegovih ljubljencev po enajstmetrovkah skril pod majico in odnesel domov. Kasneje se je izkazalo, da je prijel zadnji strel Lionela Messija v njegovi reprezentančni karieri, zato si omenjeno žogo želi marsikdo imeti v svoji zbirki.

»Če bo vrednost žoge še naraščala, bom tvegal, če jo bom imel v svoji hiši,« je dejal Pedro Vasquez, ki je po lastnih besedah že zavrnil ponudbo v višini dobrih 26 tisoč evrov. »Lahko se zgodi, da jo bom prodal. Lepo je imeti žogo, ampak če bo njena vrednost še narasla, se bom verjetno odločil za to,« je dejal Čilenec.