Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
06.06.2016 13:53:18
Deli članek:

Arsenal si želi kar oba zvezdnika Leicester Cityja

Jamie Vardy naj bi bil na pragu prestopa k Arsenalu, topničarji pa si želijo Leicester Cityju speljati še enega ključnih igralcev minule sezone.

Že pred dnevi smo poročali, da si Arsenal v svojih vrstah močno želi videti Jamieja Vardyja. Arsene Wenger naj bi bil pripravljen plačati odškodnino za angleškega reprezentanta, ki znaša 25 milijonov evrov, novico o tem pa je nenazadnje potrdil tudi trener Leicestra Claudio Ranieri.

Po poročanju številnih angleških medijev pa Vardy ni edini igralec Leicestra, ki je pritegnil pozornost Wengerja. Slednji naj bi si močno prizadeval, da bi k Arsenalu zvabil tudi najboljšega igralca minule sezone angleške lige. Govora je seveda o Riyadu Mahrezu. Otoški mediji ocenjujejo, da višina odškodnine za alžirskega reprezentanta znaša okoli 37 milijonov evrov, kar je vsota, ki bi si jo topničarji brez večjih težav lahko privoščili.

Vprašanje pa je, ali bosta drugi strelec in najboljši igralec lanske pravi okrepitvi za prekinitev suše, ki traja že dolgih 12 let? Toliko časa namreč Arsene Wenger in Arsenal čakata na novi naslov prvaka v angleški premier ligi ...