Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
16.05.2016 11:52:27
Deli članek:

Poglejte, kako je Đurovski popljuval premijer ligo BiH (video)

Drago Wernig - TAKA

Nekdanji trener Maribora, Drave, Nafte in Zavrča je na tiskovni konferenci po zadnji tekmi izrekel hude obtožbe na račun premijer lige Bosne in Hercegovine.


Milko Đurovski
v svoji misiji v Bosni in Hercegovini ni uspel, Slavija v prihodnji sezoni ne bo več igrala med elito v tamkajšnji premijer ligi. Remi (1:1) s sarajevskem Željezničarjem v zadnjem krogu je bil premalo, nekdanjega odličnega napadalca pa je zmotilo še vse kaj drugega. Na tiskovni konferenci po tekmi ogorčenja ni skrival. "Žal mi je, ker smo izpadli, ampak to ni edini problem. Ne glede na rezultat naše preizkušnje je vse skupaj sramotno. Vse se je vedelo, vse je prirejeno. Liga je žalostna, vse je žalostno. Sram me je, da sem sploh prišel v to ligo, tukaj se ne igra nogomet. Vesel sem, da odhajam in upam, da nikoli več ne bom prišel," je povedal Milko Đurovski in dodal: "Od prve tekme po mojem prihodu se je vedelo vse. Namesto, da bi nas pustili normalno igrati, je bilo jasno, kdo bo izpadel. Žal mi je, ker nas Željezničar ni premagal, ker mislim, da bi se potem uvrstil v Evropo. Lahko bi mu pustili, da osvoji ves izkupiček, toda jaz hočem igrati pošteno."

Strokovnjak, ki je na slovenskem prvoligaškem prizorišču sedel na klopeh Maribora, Nafte, Drave in Zavrča, je sodnike označil za barabe in sekto, ki komaj čakajo, da na tekmah kaj zaslužijo, spregovoril je tudi o svojem slogu oblačenja in še čem ...