Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
21.04.2016 14:05:35
Deli članek:

Ronaldo in Real začela s pogajanji

Dvomov, kje bo Cristiano Ronaldo nadaljeval s kariero, v kratkem ne bo več.

Po poročanju španskih medijev sta Cristiano Ronaldo in njegov klub madridski Real že pred mesecem dni začela s pogajanji o podaljšanju pogodbe.

Portugalski nogometni zvezdnik in Real sta leta 2013 sklenila pogodbo, ki velja do konca sezone 2017/18, pri Realu pa so prepričani, da si najboljši strelec v zgodovini kluba v Madridu zasluži ostati do konca kariere.

Kljub temu, da je star že 31 let, pa naj bi po podaljšanju pogodbe na stadionu Santiago Bernabeu ostal do poletja 2020, vodstvo kluba pa verjame, da je na vrhunskem nivoju sposoben igrati še vsaj nadaljnjih pet let.

Pomembno je tudi dejstvo, da se forma Ronalda spet vzpenja. Pod vodstvom španskega stratega Rafaela Beniteza ni ravno blestel, s prihodom Zinedina Zidana na trenersko mesto pa spet navdušuje z izjemno strelsko formo. V vseh tekmovanjih je v letošnji sezoni samo na klubski ravni namreč dosegel že 47 zadetkov (44 nastopov).

Neznanka zaenkrat ostajajo samo finančne podrobnosti, ki naj bi bile še del pogajanj, po stari pogodbi pa na sezono v žep pospravi (vsaj) 21 milijonov evrov.