Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
15.04.2016 17:50:01
Deli članek:

Kloppova najljubša beseda je ... sranje (video)

Reuters

Že tako je bil dvoboj med Liverpoolom in Dortmundom za nogometne sladokusce. Toda ti so na svoj račun prišli tudi po tekmi na tiskovnih konferencah in ob izjavah.

Na njih je seveda blestel kdo drug kot Jürgen Klopp. Nemški strokovnjak je že na tekmi požel največji aplavz, po druženju z novinarji pa znova kljub kletvicam navdušil. 

Nekako se zdi, da si lahko karizmatični trener Liverpoola privošči vse in ob ogledu posnetkov boste lahko sami presodili, ali je to res. 

Kakorkoli se je že izrazil, ni moč zanikati, da Klopp poseduje odličen smisel za humor. Tako se je o izvajanju kotov svojega moštva izrazil takole (posnetek je priložen prvi):

"Ne maram teh negativnih mnenj glede izvajanja kotov, ko to ne deluje. To je izguba časa. Saj se vidi, da je izvajanje kota sranje, ni treba nato še poudariti, da je sranje. Oprostite, izustil sem jo dvakrat. Obupno torej," in nasmejal vse zbrane v konferenčni sobi. 

No pred tem mu je ista beseda ušla še ob takojšnji izjavi po tekmi čudežev. Novinar mu je dejal, da so z zmago korak bližje naslovu v ligi Europa, na kar mu je Klopp odvrnil:

"Prosim, ne sprašujte me tega sranja. Ne poznam ostalih rezultatov, ampak vsa španska moštva so odlična. Nikoli mi ne bo jasno, zakaj so dejali, da je to finale pred finalom. Vse, kar lahko rečem je, da bomo pripravljeni za nadaljnje izzive, tudi v maju, če ga dosežemo."


Ni kaj, Klopp zares zna z besedami. Čudno je le to, da se doslej še nihče ni obregnil ob njegovo izražanje. Kot kaže ima pri tem ogromno opraviti njegova karizmatičnost.