Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
13.04.2016 17:25:57
Deli članek:

Novinar Ronaldu: Ali si najboljši na svetu? (video)

Cristiano Ronaldo je v izjemni formi, kar je dokazal na zadnji tekmi lige prvakov proti Wolfsburgu.

Nemškega predstavnika v četrtfinalu lige prvakov je izločil Cristiano Ronaldo, ki je na povratni tekmi na Santiago Bernabeuu doseel vse tri zadetke za svojo ekipo in zaostanek s prvega obračuna pretvoril v zmago s 3:2.

Z odlično predstavo je postavil nekaj novih mejnikov in postal prvi nogometaš, ki je eni sezoni lige prvakov dosegel tri hat-tricke, zdaj pa ima tudi priložnost, da popravi svoj rekord po številu zadetkov v eni sezoni tega tekmovanja. V sezoni 2013/14, ko je na koncu pokal dvignil Real, jih je dosegel 17, letos jih ima na svojem računu že 16, pred njim sta pa še vsaj dve tekmi.

Ravno zaradi odlične strelske forme, ki traja že nekaj let, ga je eden od španskih novinarjev po tekmi z Wolfsburgom vprašal, če je najboljši na svetu. Ronaldo je sprva začudeno pogledal nato pa odgovoril: "V moji glavi da. Za skromno sezono ni slabo. Ljudje so me kritizirali, kar sem sprejel, saj nisem bil na nivoju, na kakršnem bi moral biti. Toda imel sem svoje težave in lažje poškodbe. V zadnjih mesecih sem pokazal, da sem v boljši fizični formi. Številke govorijo zase, sem zelo vesel in rad bi, da bi tako ostalo do konca sezone."