Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.03.2016 18:55:33
Deli članek:

Obama bi se rad srečal z Barceloninim superzvezdnikom

Obama je postregel s šalami na račun Trumpa, drugih in sebe.

Mogoče je želja ameriškega predsenika malo čudna, saj vemo, da v ZDA nogomet ni tako priljubljen kot drugje po svetu, toda med zadnjim obiskom Argentine se je Barack Obama skupaj s svojima hčerama želel srečati z Lionelom Messijem.

Do tega na koncu vendarle ni prišlo, Obama je dejal, da mu je žal, ker ni uspel urediti srečanja z Barceloninim zvezdnikom. Seveda je predsednikova želja prišla tudi do 28-letnega Argentinca, ki se je hitro odzval in pustil odprto možnost, da bo do srečanja prišlo v (bližnji) prihodnosti.

"Seveda me je presenetilo, ko je dejal, da bi se rad srečal z mano. Zame bi bila velika čast, če bi dobil priložnost, da bi se srečal s predsednikom Obamo in njegovima hčerama. Toda zelo dobro vem, da je kaj takega zelo težko organizirati," je sporočil Messi po zmagi gavčev v kvalifikacijah za SP 2018, ki so jo Argentinci dosegli v Čilu. 

Messi je še vedno malce v dvomu, ali si prvi mož ZDA resnično želi srečanja z njim: "Mogoče je to izjavil, ker je bil v Argentini, toda še enkrat lahko rečem, da sem bil zelo presenečen, tako kot vsi ostali."