Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
21.03.2016 16:13:15
Deli članek:

Conte spet poskrbel za govorice o selitvi k Chelseaju

vszi

Selektor italijanske nogometne reprezentance, Antonio Conte, ki se poslavlja od svoje vloge, je spet poskrbel za govorice, da se seli v London k Chelseaju. "Nikoli nisem skrival, da bi v bodoče rad delal v tujini," je v ponedeljek v Firencah na zboru Italije za tekmo s Španijo, poročajo agencije.

Conte je temu dodal: "Angleški nogomet ima velike ambicije in zelo zanimivo prvenstvo." A na samem zboru selitve na Otok ni želel potrditi. "Lahko, da bo tudi kakšna italijanska ekipa. Vsekakor me čaka lepa naloga ali v Italiji ali pa v tujini." Conte je prejšnji teden najavil, da poleti po evropskem prvenstvu zapušča "squadro azzurro" in mediji so ga takoj povezali z možnim odhodom k Chelseaju.

"Odločitev o odhodu s selektorskega mesta sem dobro premislil, obenem pa želel, da so stvari jasne. Sem poln energije. A zdaj je na prvem mestu še vedno reprezentanca. Čakata nas težki tekmi s Španci in Nemci, ki sta pomembni za Euro, kamor bom ponosen popeljal Italijo," je še dejal ter dodal, da bi bila vsaka zmaga v teh prijateljskih tekmah še kako pomembna.