Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
11.03.2016 08:19:48
Deli članek:

Zvezdniški dvojec se bo Realu pridružil le, če bo Ronaldo odšel

Kanal A

Madridski Real ima na seznamu želja dva odlična napadalca, ki pa svoj prihod pogojujeta z odhodom prvega zvezdnika kluba Cristiana Ronalda.

Španski velikan iz Madrida se je znašel v neprijetni zagati. V zadnjem času mrzlično išče napadalca in ko se je že vse zdelo, da ga je tudi našel, so se pojavile nove težave.

Med imeni, ki naj bi v prihodnji sezoni okrepila vrste Reala, se najpogosteje pojavljata Poljak Robert Lewandowski in otrok Reala Alvaro Morata, oba pa svoj prihod pogojujeta z odhodom prvega zvezdnika Cristiana Ronalda.

Člana Bayerna Lewandowskega naj bi po poročanju španskih medijev motila predvsem Portugalčeva sebičnost, med tem ko se 23-letni napadalec Juventusa Morata boji, da bi Ronaldu večinoma grel klop.

Španci ob tem dodajajo, da bi Real s prodajo portugalskega zvezdnika, ki naj bi prinesel vsaj 120 milijonov evrov, dobil več kot dovolj finančnih sredstev za nakup Poljaka in Španca. Poleg tega takšni odločitvi bržkone ne bi nasprotovali niti navijači, ki v zadnjem obdobju vse glasneje (in nazorneje) izražajo svoje nezadovoljstvo nad predstavami Ronalda. Za nameček bi Real tako tudi pomladil ekipo, saj portugalski reprezentant šteje že 31 pomladi.