Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
07.03.2016 17:17:27
Deli članek:

Sebični Hodžić se ni zmenil za soigralčev zadetek (video)

vszi

V hrvaških nogometnih krogih je bilo včeraj in danes kar precej besed namenjenih napadalcu zagrebškega Dinama Arminu Hodžiću.

Enaindvajsetletni reprezentant Bosne in Hercegovine je z enajstimi doseženim zadetki trenutno tretji strelec tamkajšnjega prvenstva, vendar pa se o njem ne govori (samo) zaradi nogometnih kvalitet.

Javnost je razburil s svojim obnašanjem na zadnjem obračunu, ko je Dinamo v nedeljo na svojem igrišču z 2:1 premagal Slaven.

Aktualni prvak je povedel že v drugi minuti, ko je v polno meril Ante Ćorić. Pred tem je imel lepo priložnost za zadetek prav Hodžić, ki je streljal s približno enajstih metrov, a je slovenski čuvaj mreže pri gostih iz Koprivnice Matjaž Rozman žogo odbil. Do nje je nato prvi prišel Ćorić in poskrbel za vodstvo Dinama.

Nogometaši v modrih dresih so bili seveda veseli zaradi soigralčevega zadetka, Hodžić pa je pokazal povsem drugačen obraz.

Bil je jezen, ker se ni sam vpisal med strelce, z rokama v bokih se je obrnil stran od gola in grdo gledal. Medtem se je pri strelcu zbrala skupina veselih soigralcev, ki se ji je približeval tudi Hodžić, a se okoli dva metra pred njo ustavil in si začel zavezovati nogometni čevelj.

Vse skupaj je zmotilo navijače Dinama in tudi lep del hrvaške nogometne javnosti, saj je Hodžić pokazal precejšnjo mero sebičnosti, kar mu v prihodnosti prav gotovo ne bo prineslo veliko dobrega.