Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
27.02.2016 20:59:02
Deli članek:

Ko nogometaš nogometaša spravi v jok (video)

vszi

Nogometaši Manchester Uniteda so v četrtek hodili po robu v ligi Europa. Na koncu so se na krilih izjemnega Memphisa Depayja uspeli rešiti blamaže, v osmini finala pa jih čakajo največji rivali iz Liverpoola.

Toda po tekmi šestnajstine finala je bilo v taboru gostov iz Middtylanda precej govora o povsem psihično uničenem nogometašu, ki je moral na desnem bočnem položaju kar nekajkrat iz oči v oči z nizozemskim reprezentantom.

Depay se v letošnji sezoni ni ravno znašel pri rdečih vragih, je pa ravno v četrtek prikazal eno najboljših predstav, odkar je poleti prestopil iz PSV-ja v Manchester United

Nekaj, kar si bo dodobra zapomnil Andre Romer. Po tekmi je bil povsem zaprepaden, kar je pojasnil z naslednjimi besedami: "Še nikoli nisem bil na nogometnih zelenicah tako blizu joku kot na četrtkovi tekmi proti Unitedu."

Romer si je ob koncu tekme prislužil rdeč karton, saj enostavno ni mogel ustaviti na ta dan odličnega Nizozemca. "Memphis je daleč najboljši igralec, proti kateremu sem kdajkoli igral. Težko je narediti karkoli pametnega, ko igra na takšni ravni," je razlagal Romer, ki je izpadel po skupnem izidu 6:3. Na Old Traffordu je danski prvak izgubil s 5:1, lahko pa bi ga doletela še hujša usoda. 

Na srečo Romerja, ki je imel že tako ali drugače obupen dan. "Memphis lahko naredi vse. Lahko te preseneti po desni, nato po levi. Obračal me je kot le kaj in me s hitrostjo povsem zasenčil," je zaključil danski branilec, ki si bo pretekli četrtek nedvomno zapomnil.