Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
bk
bk
26.02.2016 22:14:01
Deli članek:

Kloppovo čustveno pismo vdovi navijača Leicester Cityja

Reuters

Trener Liverpoola Jürgen Klopp je znova pokazal, kako veliko mu pomenijo navijači in to celo tisti, ki navijajo za tekmeca.

Ian Midgley, navijač Leicester Cityja, je decembra kot že tolikokrat poprej odšel na tekmo svojega najljubšega moštva. A žal 54-letni Anglež ni dočakal še enega obračuna svojih ljubljencev, ki so se takrat srečali ravno z Liverpoolom, na poti na stadion Anfield je namreč Ian doživel srčno kap, katere pa ni preživel.

Ko je za njegovo tragično smrt slišal trener Liverpoola Jürgen Klopp se je odločil za potezo, na katero bi pomislili le ljudje, ki imajo veliko srce, in Nemec spada med te.

Klopp je Ianovi vdovi Denise poslal pismo, v katerem ji je izrekel sožalje. V tem je med drugim zapisal, da mu je žal, da ji piše ob taki žalostni priložnosti. Ker Liverpoolu navijači pomenijo enako kot družina, je Klopp zapisal, da ve, da je pri Leicester Cityju povsem enako in da je ta družina tragično izgubila zvestega navijača. V imenu Liverpoola, vseh, ki so tam zaposleni, ji je izrekel sožalje, čeprav, je zapisal, da ve, da ne more nadoknaditi njene izgube, pa je želel vdovi povedati, da je ona in njena družina v njegovih mislih. Pismo je zaključil z znamenitim Liverpoolovim sloganom "You’ll Never Walk Alone."