Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
10.02.2016 08:55:31
Deli članek:

Prav ti je, je Garyju Nevillu sporočil Hernan Crespo

Profimedia

Hernanu Crespu se Gary Neville, ki z Valencio niza poraze, prav nič ne smili.

Odkar na klopi Valencie sedi Gary Neville, netopirji v španski ligi niso slavili še niti na eni tekmi! Za nameček si je nekoč legendarni desni bočni branilec Manchester Uniteda privoščil še sramoto v pokalu, kjer je na prvi tekmi z Barcelono izgubil kar z 0:7! Glas kritikov, ki zahtevajo njegovo glavo, je tako povsem pričakovano vse glasnejši, zdaj pa se je oglasil tudi nekdanji argentinski napadalec Hernan Crespo, ki je brez dlake na jeziku priznal, da skorajda uživa v tem, kako slabo gre Angležu od rok.

"Spremljati tekmo s trenerske klopi je precej težje kot prek televizijskega ekrana. Skorajda vesel sem, ker ima Neville tolikšne težave pri Valencii. Zakaj? V prvi vrsti, ker je bil kot televizijski komentator preprosto preveč oster," je razkril nekdanji golgeter Parme, Lazia, Chelseaja, Interja, Milana

No, toda poraja se vprašanje, ali ne bi bilo morda bolje, če bi 40-letnik raje molčal. Dejstvo je namreč, da je tudi njegova trenerska kariera vsaj za zdaj vse prej kot bleščeča. V tej sezoni namreč vodi Modeno, s katero pa je v drugi italijanski ligi daleč stran od najboljših. Še več, Argentinčeva četa se nahaja šele na 19. mestu lestvice serie B, kar pomeni, da je pred njo ogorčen boj za obstanek.

Profimedia