Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
liz
liz
08.01.2016 12:03:26
Deli članek:

Na treningu Feyenoorda so leteli udarci (foto)

vszi

Po polovici sezone v najmočnejšem nizozemskem prvenstvu je na vrhu lestvice Ajax, ki ima tri točke prednosti pred PSV Eindhovnom in pet pred Feyenoordom.

Spomladi se torej obeta še zelo zanimiv troboj za naslov prvaka. Ekipe se bodo v boj za prvenstvene točke spet spustile konec naslednjega tedna, vmes pa se bodo skušale čim bolje pripraviti za prihajajoče preizkušnje.

V želji po boljših pogojih za delo se je odprava Feyenoorda odpravila na Portugalsko, kjer pili formo za naskok na vrh. Rotterdamski klub se je nastanil v Albufeiri, kjer je našel želene pogoje za nemoteno delo pred vrnitvijo v hladnejši del Evrope.

vszi

Včerajšnji dan pa je minil v precej čudnem vzdušju. Večkrat se zgodi, da se nekateri ljudje po daljšem času, ki ga preživijo skupaj, težko prenašajo in se začnejo grdo gledati. Nekaj podobnega se je zgodilo dvema nogometašema Feyenoorda. Povod za njun spor pa je bilo dogajanje na nogometni zelenici.

Petindvajsetletni branilec Nelom, ki je v Feyenoord prišel leta 2011, je v enem izmed posredovanj grdo podrl 21-letnega vezista nizozemske mlade izbrane vrste Vilheno, slednji se je na prekršek jezno odzval in se fizično spravil na soigralca.

Vročekrvneža sta si izmenjala nekaj udarcev, medtem ko so ju soigralci ob pomoči trenerja Giovannija van Bronckhorsta mirili in se ju trudili spraviti narazen. Fanta sta povsem podivjala, tako da so imeli Rick Karsdorp, Kenneth Vermeer in Sven van Beek zelo težko delo, ko so se trudili pomiriti strasti.

vszi

Galerija