Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
gv
gv
21.12.2015 16:10:43
Deli članek:

Kje je pristala Balova nagrada za štiri zadetke?

V nedeljo se je s štirimi zadetki izkazal Gareth Bale, ki je za nagrado domov odnesel žogo s tekme in jo pospravil na prav posebno mesto.

V španskem elitnem prvenstvu je bil na sporedu še zadnji krog pred božičem in predzadnji v letošnjem letu, še posebej pa odmeva visoka zmaga Reala, ki je s kar 10:2 ugnal mestnega tekmeca Raya. Pod štiri zadetke se je podpisal Valižan Gareth Bale, ki je za nagrado lahko domov odnesel tudi eno od žog, s katero so igrali nogometaši na stadionu Santiago Bernabeu.

Vsak igralec, ki na eni tekmi doseže vsaj tri zadetke, lahko obdrži uradno žogo obračuna, poleg tega pa se mu na njo podpišejo še soigralci, ki mu pomagajo do tega dosežka. Kot že rečeno, je tokrat na svoj račun prišel valižanski reprezentant, ki si je tako verjetno poklonil najlepše božično darilo.

Pred nogometaši so ravno zdaj božični prazniki, ki jih bodo lahko preživeli doma in v krogu družine, Bale pa je našel prav posebno mesto za omenjeno žogo. Postavil jo je namreč kar na vrh novoletne smreke.