Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
14.12.2015 10:58:09
Deli članek:

Pique še naprej skrbi za napete odnose med Realom in Barcelono

vszi
Gerard Pigue

Gerard Pique ostaja trn v peti Realovih navijačev. Tokrat je s svojim komentarjem zbodel Alvara Arbeloo, nogometaša kraljevo belih in poskrbel za nov dvig prahu na relaciji večnih rivalov.

A najprej seveda k Alvaru Arbeloi, ki se je oglasil po izpadu Real Madrida iz pokalnega tekmovanja zaradi birokratske napake. Takrat je 32-letnik za priljubljeno revijo Four-four-two dejal: "Pique je obseden z Realom iz Madrida. Pričakujem ga v kakšnem klubu za komedijante."

Gerard Pique mu seveda ni ostal dolžan, saj je jezo po presenetljivem neodločenem izidu proti Deportivu stresel nad 32-letnega branilca. "Arbeloa, ta stožec za treninge, okoli govori, da je moj prijatelj, a ni nič kaj več kot le znanec," je svojega kolega očrnil Pique in si s tem nakopal srd tudi Sergia Ramosa

Ta je po porazu proti Villarrealu dejal, da sicer spoštuje Piqueja, a naprej obrazložil: "Moram mu reči, da mora pokazati več spoštovanja do svojih kolegov nogometašev. Pomanjkanje spoštovanja ustvari slabo vzdušje. V zadnjih letih smo imeli veliko primerov pravilnega obnašanja, ki so ga izkazali Puyol, Xavi, Raúl in Iker, zato se moramo držati stran od neumnosti." 

Oglasil se je tudi nekdanji nogometaš Reala Esteban Granero, ki je na twitter računu objavil sliko z Arbeloo in jo podpisal: "Pique, prosim pozabi na svoje komplekse in spoštuj starejše."

Nedvomno se bo zgodba nadaljevala, ko se bo oglasil še kdo, že zdaj pa je jasno, da je, odkar je Pique objavil smejoče obraze ob izpadu Reala iz Kraljevega pokala, Barcelona še brez zmage. Serija neodločenih izidov traja že tri tekme.