Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
19.11.2015 16:00:42
Deli članek:

Bizarno: Kako ne poimenovati svojega otroka

vszi

Neverjetna zgodba prihaja iz Anglije, kjer je oče svojega novorojenca poimenoval brez vednosti svoje žene.

Strasten nogometni navdušenec je svojega otroka poimenoval s skrajno bizarnim imenom. 'Bermondsey Millwall Den' je njegovo ime in če si ga ne bo spremenil tekom svojega življenja, bo tega nosil do konca svojih dni. 

Ob tem je mož to svoji ženi zamolčal, kar se zanj ni končalo najboljše. Oseminpetdesetletni Mike Bloomfield je namreč odraščal v predelu Londona, poimenovanim Bermondsey, kjer se v tretjem kakovostnem razredu meri njegov najljubši klub Millwall. Nogometaši igrajo na stadionu New Den, sedaj pa seštejte 1+1+1 in dobili boste ime za otroka. 

Žena Kellie je povedala, da se je mož menda tresel do kosti, ko je prišel domov iz matičnega urada, potem ko je malčku nadel njegovo ime. Zdaj pa se je tudi ona sprijaznila z imenom njunega novorojenca

Oče je ob tem dejal: "Bil je otrok presenečenja. Ne vem, od kod je prišel, zato bi ga lahko poimenoval kar Houdini. Nato sem si dejal, da je otrok nove generacije, zato sem mu nadel takšno ime," je povedal 58-letnik, ki je nato dodal, kako se je ob tem počutila žena: "Žena ni bila najbolj zadovoljna. Šele zdaj je začela govoriti z mano. Predstavil sem ji najinega otroka z imenom, ona pa je na čuden način obmolknila." 

Še en dokaz več, da je v življenju zares možno vse, kar si zamislite. 

vszi