Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
jz
jz
09.11.2015 09:11:20
Deli članek:

Kamplov soigralec v priporu

vszi

Po hudem in glasnem sporu z ženo, je policija za nogometaša Bayerja iz Leverkusna, kjer igra tudi slovenski reprezentant Kevin Kampl, odredila hišni pripor za Roberta Hilberta.

Po hudem sporu z ženo, ki naj bi se slišal »kilometre« daleč med Robertom Hilbertom in njegovo ženo Sabo je morala posredovati policija. Zdaj ne čaka Hilberta samo denarna kazen, ampak je policija odredila zanj tudi pripor, saj mora deset dni preživeti med domačimi stenami.  
V nedeljo ob 13.40 je morala na Hilbertovem domu posredovati policija, potem ko so dobili prijavo o domačem nasilju. "Lahko potrdimo, da je morala policija posredovati na domu nogometaša, ki igra za klub v bundesligi," je povedal predstavnik za medije policije Bernd Lichtenberg. "Napisali smo mu kazen za prekršek." Poleg denarne kazni je zaradi domačega nasilja dobil še desetdnevni domači pripor.
Kamplov soigralec je sicer zanikal, da je prišlo do incidenta, policiji pa ni hotel dati izjave. Dejal je samo: "To je zasebna stvar!" Robertova žena Saba je dejala, da njenega moža niso pridržali. "Vse skupaj ni vredno, da se obeša na veliki zvon. Več o tem ne bom govorila," je povedala Saba, ki je kot mala deklica prišla kot begunka pred vojno iz Eritreje. Robert, ki je rojen v mestecu Forcheim, in Sara sta poročena deset let in imata tri svoje otroke ter posvojeno hčerko.