Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
tk
tk
31.10.2015 15:17:50
Deli članek:

To se zgodi, če se norčuješ iz Bayerna

Reuters

Po remiju v 11. krogu nemškega pokala so bili med prvimi, ki so zbodli Bayern, na uradnem twitter profilu angleškega Tottenhama.

Predstavniki angleškega kluba so namreč zapisali: "Nesrečno pri Eintrachtu ta večer! To pomeni, da smo še vedno mi lastniki rekorda, več sreče prihodnjič!" Tottenham ima v lasti namreč enajst zaporednih zmag na začetku sezone iz davnega leta 1960, kar je rekord v najmočnejših tekmovanjih. Bayern bi ga lahko z zmago ta konec tedna izenačil, a jim to ni uspelo. Še vedno ostajajo neporaženi, le da so tokrat le remizirali. Tega so se Londončani očitno razveselili bolj kot kakšna Borussia, ki je naporedni tekmec Bavarcev. 

A tudi Bayern ni ostal dolžan Tottenhamu, saj se je njihov odgovor glasil: "Očitno je to karma za to, da smo vas izločili iz lige prvakov," je bil boleč in nizek udarec, po katerem so Londončali raje ostali tiho. Bayernov čivk se nanaša na leto 2012, ko jim je ravno njihov poraz v finalu lige prvakov preprečil, da bi v naslednji sezoni nastopili v ligi prvakov. Tottenham je bil četrti v prvenstvu, toda njihovo mesto je zasedel Chelsea, zmagovalec lige prvakov v Münchnu, ki je v Angliji sicer končal na šestem mestu. Da, z Bayernom se res ne gre šaliti.