Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
26.10.2015 19:51:10
Deli članek:

Nameren udarec v glavo, ki je izzval splošen pretep in lovljenje po igrišču (video)

Neverjetne scene v Srbiji.

Na nižjeligaški tekmi v Srbiji med Trstenikom in Temnićem je prišlo do neverjetnega incidenta. 

Nogometaš Trstenika je po enem izmed kotov nalašč v glavo brcnil igralca Temnića, ki je ostal brez zavesti, ta dogodek pa je bil povod grdim scenam v nadaljevanju. 

Najprej so si v lase skočili igralci obeh moštev, da do večjega incidenta ni prišlo, je poskrbel glavni sodnik, ki je uspel situacijo obvladati. Potem je na igrišče prišel osebni avtomobil, ki se je ustavil ob poškodovanem igralcu, ga pobral in odpeljal v bolnišnico. 

Toda tu se vse skupaj šele začne. Brat poškodovanega nogometaša je pritekel na zelenico, ker je želel obračunati z bratovim krvnikom. A se je zakalkuliral, kajti grobijanu so v bran stopili soigralci in brat poškodovanca se je znašel v begu pred razjarjenimi nogometaši Trstenika. 

Nekako mu je s pomočjo igralcev Temnića uspelo pobegniti, preskočil je ograjo, a tudi tukaj se vse skupaj ni končalo. V pregon za njim so se namreč spustili domači navijači, tako da nesrečniku ni preostalo drugega, kot da nadaljuje z begom. 

Vse skupaj pa je posnel eden izmed gledalcev na tekmi in posnetek je postal spletni hit v Srbiji, prepričani pa smo, da bo kaj kmalu zaokrožil tudi drugod po Evropi. Tudi mi vam ga ponujamo, vroče dogajanje pa se začne na 8.33.