Ekipa
© 2024 Salomon d.o.o. Vse pravice pridržane
nu
nu
25.10.2015 20:56:17
Deli članek:

'Zaspanega' navijača rešili po sedmih urah ... na toaleti

vszi

En navijač tekme med Barnsleyjem in Fleetwoodom ne bo održal v najboljšem spominu. Ne samo, da je njegov Barnsley izgubil z 1:0, ob tem je doživel še osebno nesrečo.

Medtem ko je ekipa Barnsleyja že bila v zaostanku proti Fleetwoodu v tretjeligaški konkurenci, je nič hudega sluteči navijač odkorakal do toaletnih prostorov, kjer pa je nato reci in piši kar zaspal. 

Navijača so morali rešiti gasilci sedem ur po dvoboju, ko se je nesrečnik zbudil. "Dobili smo klic iz stadiona Oakwell. Spet smo mislili, da gre za šalo," je najprej povedal tiskovni predstavnik gasilske postaje v Barnsleyju. A nato jih je presenetil navijač, ki je signaliziral z mahanjem rok na vrhu ene od toaletnih kabin. "Ponj smo morali z lestvijo. Na sebi ni imel obutve, bil je brez telefona in kape, zaradi katere je bil še najbolj užaloščen, da jo je izgubil," so še povedali. 

Po podatkih lokalnega časopisa naj bi navijač spil kozarček piva preveč, ko ga je zgrabila nuja. Potem je tam enostavno zaspal. "Za fanta je to vsekakor malce ponižujoče. Zagotovo bo ob naučeni lekciji stvar hitro pozabil," so še dejali pri gasilski postaji.